UNIONINKATU 30

UUSIEN LIIKETILOJESI PARHAAT PUOLET

 

RAKENNUS

Wuorion talossa pääset sanelemaan viimeisimmän luvun lähes 200 vuotta jatkuneeseen tarinaan. Uusi laajennusosa parantaa entisestään arvokiinteistön tilojen kokoa ja käytettävyyttä.

PALVELUT

Tyytymisen aika on ohi: Unioninkadulla olet maan laajimman palveluvalikoiman äärellä. Kaikki keskustan palvelut ovat kiinteistön välittömässä läheisyydessä. 

SIJAINTI

Uusien tilojesi sijainti on vertaansa vailla. Wuorion talosta pääset kävellen kaikkialle keskustaan, hetkessä rautatieasemalle tai parilla harppauksella metroon ja ratikkaan.

YMPÄRISTÖ

Wuorion talon naapureita ovat kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet. Senaatintorin ja Kauppatorin välissä sijaitseva Unioninkatu on väylä sekä Helsingin historiaan että sen tulevaisuuteen.

 

KAHDEN MAAILMAN PARHAAT PUOLET

Kaunis historiallinen rakennus sulkee sisälleen täysin modernisoidut toimistotilat, jotka ovat muokattavissa tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. Rakennuksen etupuolen ikkunoista näkee suoraan eloisalle Unioninkadulle. 

EROTU JOUKOSTA

Laajennusosan yläkerroksista pääset katsomaan Helsinkiä ainutlaatuisesta kuvakulmasta. Isoista ikkunoista avautuu lumoavat näkymät yli Kauppatorin ja kaupungin keskustan. Täysin uusi laajennusosa yhdistää alunperin U:n muotoisen rakennuksen päät toisiinsa, minkä ansiosta Wuorion talossa on ensimmäistä kertaa mahdollista kulkea kerrosten ympäri.


LATAA PDF-ESITE